sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Karahvin punaviini

Karahvin punaviiniä tuunattiin lisäämällä 250 grammaa rusinoita, 120 grammaa valkoherukkaa ja 150 grammaa mustikkaa.


14.4. Karahvin punaviinipaketti + tuunaukset + 4,45 kiloa sokeria. Nestettä yhteensä 20 litraa. Alkoi käydä samana päivänä.
24.4. siiviläpussi pois, ihan ok maku
29.4. käyminen pysäytetty, -5 öksleä
1.5. superselvike lisätty, ei gelatiinia
5.5. lappoaminen, ei ole vielä kirkas, hiilidioksidin poistoa kaatelemalla astiasta toiseen
11.5. Pullotus: n. -5 öksleä -> +50 g sokeria -> n. -4 öksleä. Tuli 3 viinipussia á 3 litraa ja 10 pulloa.

Lopputulos

Viini jäi hieman sameaksị, pulloihin laskeutui hienoinen sakka n. kuukauden aikana. Maku roseviinimäinen.

Jos nyt rehellisiä ollaan, niin ei tätä kovin hyväksi voi sanoa. Sangrian kanssa kuitenkin ihan toimivaa!


Lue myös tämän viinin maistelu 2 vuotta myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...